AIRDROPS

AIRDROPS

Een Airdrop is niets meer of minder dan de verspreiding van een cryptocoin. Er worden dus feitelijk gratis coins weggegeven. Hiervoor hoef je niets te doen, behalve je aan te melden en je adres achter te laten. Dit lijkt te goed om waar te zijn maar de bedrijven die de coins verspreiden hebben er toch profijt van.

Nieuwe cryptovaluta’s proberen op te vallen en aan naamsbekendheid te winnen. Het is tegenwoordig behoorlijk lastig om echt op te vallen als nieuwe cryptovaluta, er zijn immers honderden concurrenten. Airdrops worden meestal uitgevoerd in de beginfase van een cryptoproject, wanneer de coins nog erg weinig waard zijn.


Kun je geld verdienen aan airdrops?

In de zomer van 2017 gaf OmiseGO nog gratis OMG weg. Op dat moment waren de coins zo’n 10 cent per stuk waard. OMG is inmiddels al meer dan 20$ waard geweest. Dus als je in de zomer van 2017 voor 2 euro aan OMG tokens hebt ontvangen waren die in januari 2018 ongeveer 400 euro waard.

Je kunt dus absoluut geluk hebben en hier wat geld mee verdienen maar je kunt ook net zo goed alleen maar ‘rommel’ toegestuurd krijgen die je wallet bevuilt.


Hoe kom ik in aanmerking voor een airdrop?

Vaak moet je, als je in aanmerking wilt komen voor de gratis coins, op social media een link delen. Zo kun je ook meer coins krijgen naar mate je de airdrop en dus de reclame meer verspreid. Share je de actie dus bijvoorbeeld op Facebook, Twitter en op je website dan krijg je een lading extra coins.

Voor alle airdrops kan u terecht op onze website AIRDROP.SHOP