BeFrank E-Currency

BeFrank E-Currency

Cryptocurrency is snel in populariteit gegroeid en wordt nu beschouwd als een waardevol alternatief voor aandelen, mineralen en wereldwijde valuta’s. Echter, deze optie is momenteel alleen beschikbaar voor degene die weet hoe het werkt en hoe het te gebruiken. Voor de rest van ons blijft het iets engs, buitenlands en buiten bereik. Befrank is van mening dat cryptocurrency de toekomst is, daarom is hun doel gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen, kennis te verspreiden en de volgende generatie te onderwijzen.

Bron: getfrank.be


De BeFrank, opgericht in België door crypto-liefhebbers, werd opgericht als alternatieve betaalmethode, pensioen- en spaarmogelijkheden voor diegenen die op zoek zijn naar manieren om zich voor te bereiden op de volgende wereldwijde financiële crisis. BeFrank wil openhartig zijn en daarom werken de oprichters aan een transparantiebeleid, wat inhoudt dat u weet wie ze zijn, dat ze bereikbaar zijn en dat alle investeringsuitgaven worden getoond op Open Collective.


www.getfrank.be

10 procent van de geldvoorraad van BeFranks werd gereserveerd om te kunnen helpen bij belangrijke projecten zoals maatschappelijke doelen. Deze reserve werkt onder een systeem met meerdere handtekeningen, wat betekent dat er niemand eigenaar is van het reserve en overdrachten door meerdere partijen moeten worden goedgekeurd.


Cryptocurrency kan en zal standaard worden in de reguliere samenleving, samen met fiat-geld.

Daarom verwelkomt BeFrancks overheidsfunctionarissen om met hun samen te werken aan het toekomstige gedecentraliseerde systeem.

Get Frank and join the community!

Bron: getfrank.be
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *