COINBASE & PAYPAL IN DE EU

COINBASE & PAYPAL IN DE EU

Vorig jaar kondigde Coinbase de ondersteuning van PayPal in de VS aan en vorige maand heeft het deze functie uitgebreid voor Amerikaanse gebruikers. In 2016 introduceerde de populaire uitwisseling zijn PayPal-functie, maar de service werd snel beëindigd vanwege technische problemen.

Niet alle landen in de EU zullen deze ondersteuning krijgen van Coinbase en PayPal. Alleen Europese landen in de Europese Vrijhandelsassociatie hebben toegang tot deze nieuwe functie.


Deze landen zijn:

  • Zwitserland
  • Ijsland
  • Noorwegen
  • Liechtenstein

Voordat de PayPal-optie beschikbaar was, hadden deze landen voorheen alleen SEPA- en VK-snellere betalingsopties. Coinbase zegt dat het de veiligste en eenvoudigste overdrachtsmogelijkheden wil hebben. Hoewel de service misschien nog niet in alle Europese landen aanwezig is, heeft Coinbase aangekondigd dat ze dit jaar aan uitbreiden denken.

Als u zich in de landen bevindt die worden ondersteund, hoeft u alleen maar in te loggen op uw Coinbase-account en uw PayPal-account te linken om de functie in te stellen.UITBREIDING

In de afgelopen paar maanden heeft Coinbase geprobeerd zijn ondersteuning voor cryptocurrency te diversifiëren. In december maakten ze bekend dat ze onderzoeken om 30 verschillende cryptocurrencies toe te voegen aan haar platform. Coinbase ligt ver achter op de andere grote crypto exchanges betreffende het aantal tokens dat zij aanbieden.

Tot voor kort bood Coinbase crypto-naar-crypto-overdrachten aan. Nu wil het zijn portfolio een boost geven om te kunnen concurreren met de grootste Aziatische beurzen. Met zijn PayPal-uitbreiding beweegt Coinbase zich in de goede richting.Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *