Europese Cryptocurrency-markten Welkom Binance Exchange

Europese Cryptocurrency-markten Welkom Binance Exchange

Een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges (op basis van volume) breidt zich uit naar de Europese markt. Met het nieuwe Binance-platform, dat fiat/cryptocurrency handelsopties biedt, presteert het dagelijks meer dan $ 700 miljoen aan transacties.De Europese beurs van Binance wordt Binance Jersey genoemd en is speciaal ontworpen voor fiat-to-crypto-handel voor de Britse pond en de euro. Gebruikers kunnen zowel Ethereum als Bitcoin kopen.

Binance Jersey

Binance Jersey vereist dat gebruikers KYC (Know Your Customer) -verificatie uitvoeren om te beginnen met handelen. Zodra het KYC-proces is voltooid, hebben gebruikers de mogelijkheid om te verhandelen zoals BTC / EUR, BTC / GBP, ETH / EUR en ETH / GBP.

European Cryptocurrency Markets Welcome Binance Exchange

De aankondiging komt tijdens een onzekere tijd op de Europese markt, want er zijn meer vragen rondom de Brexit dan ooit tevoren. Dit brengt zowel de euro als de pond ook tot bezorgdheid.

In juni ging Binance akkoord met een overeenkomst met een bedrijf dat de digitale industrie van Jersey vertegenwoordigt, het zogenaamde Digital Jersey. Als gevolg van deze overeenkomst wordt digitale vaardigheidstraining aangeboden aan de exchange, met als doel de blockchain-markt in Jersey te promoten. De training ondersteunt ook Binance, als het gaat om KYC en AML (Anti-Money Laundering) processen en regelgeving.

In augustus opende Coinbase – een andere belangrijke cryptocurrency exchange – een kantoor in Dublin. De exchange wilde een noodplan hebben voor wanneer het Verenigd Koninkrijk niet langer deel uitmaakt van de Europese Unie.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Binance Trading Pairs

Vorige maand opende Binance handelsparen om Ripple (XRP) op te nemen in een poging zijn tokenaanbod uit te breiden. Voordat hij Ripple als een handelspaar toevoegde, nam Binance de USD-munt van Circle op als een item voor vele nieuwe handelscombinaties. Dit omvatte zijn eigen Binance Coin-token als een optie (BNB / USDC).

De uitwisseling bood ook andere handelsparen aan met de USDC-munt, zoals BTC / USDC, EOS / USDC, ETH / USDC, XML / USDC en XRP / USDC. Bovendien nam Binance Tether op als een stablecoin-optie om te handelen met USDC.

Andere exchanges die meedoen

Binance is niet de enige exchange die golven in de markt maakt. Wit-Rusland lanceerde een eigen handelsplatform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om aandelen in tokens te kopen van traditionele activa zoals goud of zilver. Er zijn berichten dat de exchange meer dan 2.000 registraties binnen enkele uren na de lancering heeft ontvangen.

Ten slotte kondigde het ABCC cryptocurrency platform aan dat het altcoin Tron zou vermelden bij zijn exchange. Dit betekent dat ABCC nu tokens kan weergeven die zijn gebaseerd op de TRC10-technische standaard van de altcoin.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet
Ledger Nano X

Get your free crypto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *