LITECOIN & BEAM

LITECOIN & BEAM

Charlie Lee bevestigt onderhandelt te hebben met Beam om Mimble Wimble Source te implementeren. Dit markeert een belangrijke ontwikkeling in wat mogelijk een spelwisselaar voor de munt zou kunnen zijn. Lee, de maker van Litecoin, is assertief aan het werk om de munt te voorzien van fungibiliteits- en privacyoplossingen. Charlie Lee’s aankondiging om de schaalbaarheid achterwege te laten, om privacy na te streven en de implementatie van vertrouwelijke transacties, werd met veel tamtam onthaald. Later kondigde hij aan dat het LTC-ontwikkelteam opties zoals MimbleWimble onderzocht, nieuws die even goed werd ontvangen.


CHARLIE LEE

Beam is het eerste cryptocurrency-project dat is gebaseerd op het MimbleWimble-protocol en biedt een reeks privacyoplossingen die vreemd zijn aan andere munten op de markt. Het claimt ook dat het meer privacy heeft dan andere privacy-munten, zoals Monero en Zcash. De CEO van Beam benadrukte bij de lancering het principe dat de ontwikkeling van Beam voortstuwde.

Gesprekken met Beam suggereren dat Lee en Litecoin een vergelijkbare implementatie van het protocol van de privacymunt niet hebben uitgesloten. LTC onderzoekt nog steeds opties zoals het implementeren van Switch die fundamenteel zijn voor Beam- LTC, Lee heeft de inspanningen van Beam gewaardeerd.


www.beam.mw

Met het MimbleWimble-protocol kan de gebruiker alle gegevens versleutelen met betrekking tot een transactie die in het cryptocurrency-netwerk is gemaakt. Dit wordt gedaan door het gebruik van verblindende factoren, die een extra beveiligingslaag voor alle transacties mogelijk maken. Daarnaast maakt MimbleWimble ook gebruik van CoinJoin, een mechanisme dat meerdere betalingsinformatie combineert om een ​​enkele keten van de transactie te vormen, waardoor individuele transactie-informatie in een cryptografische waas verborgen blijft.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *