MALTA VERSLAAT SAMOA, METROPOLIS IN CRYPTO EXCHANGE TRADING VOLUME

MALTA VERSLAAT SAMOA, METROPOLIS IN CRYPTO EXCHANGE TRADING VOLUME

Crypto Exchanges in Malta hebben meer dan 40 miljard dollar in digitale valuta verwerkt. In overeenstemming met een rapport dat is vrijgegeven door CryptoCompare, geeft Malta het beste bereik van cryptocurrency-transacties aan in de hele maand december. Ze staan genoteerd op de Maltese aandelenmarkt (MSX). Met een bevolking van iets meer dan vierhonderdduizend, is Malta erin geslaagd om Samoa, de Seychellen en ook Amerika te verslaan in het crypto handelsvolume.


OMARMING VAN DE CRYPTOCOLLENCY-HANDEL


Hoewel verschillende landen de crypto-sector hebben verstoten als onbetrouwbaar en ontmoedigde investeerders om deel te nemen aan digitale investeringen, heeft Malta zijn deuren geopend voor handelaren. Het is in staat geweest om de regulatie aan te pakken door een alomvattend restrictief raamwerk te implanteren dat ook blockchain-technologie omvat. Vorig jaar heeft het eiland drie beperkende wetten aangenomen met betrekking tot cryptocurrencies, blockchain en Distributed Ledger Technology (DLT).Dit zijn met name de wet inzake innovatieve technologie overeenkomsten en -diensten, de wet op de digitale innovatie van Malta en de wet inzake virtuele geldmiddelen. Ze bouwen momenteel de hoekstenen van de crypto-regulering binnen het land en zijn ontworpen om bedrijven te controleren.


Ledger Nano S - The secure hardware wallet


De Malta Digital Innovation Authority Law voorziet in bescherming van investeerders en gebruikers en handhaaft de integriteit van de handel. Het benadrukt ook dat de regering -via de Malta Digital Innovation Authority-ontwikkeling en innovatie in het land kan bevorderen.

De wet op innovatieve technologie regelt het gebruik van technologieën binnen de handel en zorgt ervoor dat ze voldoen aan vastgestelde eisen om voor goedkeuring in aanmerking te komen.

De Virtual Money Assets Law regelt digitale assets evenals ICO’s, promotie van cryptocurrency moet worden verspreid en zorgt ervoor dat valse info niet wordt ingesloten in advertenties. Dit beleid versterkt het vertrouwen van de kapitalisten en vergemakkelijkt het handhaven van handelsnormen. Ze dragen in hoge mate bij aan de positie van Malta als crypto-centrum.

Malta bevat ook een gunstig belastingstelsel dat geldt voor alle cryptobedrijven die op het eiland actief zijn. Bedrijven zijn bijvoorbeeld vrijgesteld van het betalen van andere belastingen op digitale assets. Voor kiezers in de EU zijn fiat-crypto-transacties en uitbetalingen van exchanges vrijgesteld van belasting.SAMOA CRYPTO REGULATIE


In Samoa is regulering totaal anders in vergelijking met Malta. Bedrijven die cryptocurrency willen beheren in het land, moeten zich houden aan een strakke anti-witwaswetgeving, bijna zoals die verplicht is voor bankinstellingen. Het land classificeert crypto als geld en heeft ze nodig om institutionele licenties te krijgen van relevante overheidsinstanties. In een politieke verklaring afgelegd door het financieel departement van Samoa worden cryptocurrencies niet als gevoelig beschouwd. De financiële instelling heeft echter schaamteloos toegegeven dat blockchain-technologie revolutionair is en een positieve impact zal hebben op de geldsector in het land.


Gratis crypto van Crypto Start Ups!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *