Meer dan 150.000 Bitcoins verzameld door Bitcoin Whales in 60 dagen

Meer dan 150.000 Bitcoins verzameld door Bitcoin Whales in 60 dagen

Terwijl de crypto-markt aan het afkoelen was door de plotse inzinking die plaatsvond in november 2018, hebben bitcoin-whales hun cryptohonger ruimschoots kunnen stillen .Weiss Ratings, het financiële onderzoeksbureau dat zich specialiseert in activa-rating meldt dat er in de afgelopen 60 dagen 150.000 bitcoins zijn verzameld door crypto-walvissen.

De huidige waardering van deze posities bedraagt ​​$ 570 miljoen. Weiss Rating onthulde dit onlangs via een tweet. De whales deden dit hoogstwaarschijnlijk om te verkopen op het hoogtepunt en daarna weer in te kopen tegen de laagste prijs. Goed voor hen. Ondanks dat het bureau heeft nagelaten om in te gaan op de details van hoe het tot deze stelling is gekomen, staan ​​zijn ratings hoog aangeschreven.Terwijl enthousiastelingen obsessief op zoek zijn naar verkoopposities op korte termijn, kijken walvissen naar prijsdips als kansen om meer marktmanipulatie te verzamelen. Dit is een groot negatief punt dat door experts in de sector telkens herhaald wordt, omdat het indruist tegen de grondbeginselen van bitcoin. De door Satoshi Nakamoto ontwikkelde cryptocurrency is oorspronkelijk ontwikkeld om valutacontrole van grote machten te decentraliseren. Over het algemeen maakt een grotere crypto-accumulatie door de walvissen het ecosysteem minder democratisch. Het voordeel is dat de walvissen, door manipulatie, op een gegeven moment de markt moeten onderdrukken om aanzienlijke winst te maken. Op dat moment zal de stap positief zijn voor kleinere beleggers. Dat gezegd hebbende, zal een crash volgen nadat de cryptoprijzen op hun hoogtepunt staan. De groep zal massale crypto-selloffs uitvoeren die de vraag zullen inhalen en vervolgens een marktcrash veroorzaken. Het is belangrijk voor beleggers om rekening te houden met deze reactieve patronen bij beleggingen in cryptocurrencies.Institutionele beleggers volgen de walvissen

Hoewel de crypto-sector worstelt om de bearish posities te breken, blijven grote investeerders nog steeds op de markt gokken. Grayscale, een investeringsmaatschappij voor digitale activa, heeft naar verluidt vorig jaar meer dan $ 230 miljoen aan financiering van investeerders ontvangen om toe te voegen aan haar cryptocurrency-portefeuille. Dit komt overeen met de cijfers die zijn aangegeven in het rapport over het vierde kwartaal van 2018. Volgens ramingen van JP Morgan heeft een kapitaalinstroom van slechts $ 2 miljard in 2017 de totale crypto-marktlimiet gedrukt van een waardering van $ 15 miljard naar $ 250 miljard in 12 maanden. Dit maakt het moeilijk om actuele waarden te plaatsen, maar toch geloven veel analisten dat ze een impact hebben op de algemene marktwaarde. De huidige instroom van fiat wordt gezien als een belangrijk instrument voor het drijfvermogen van het totale ecosysteem en dus is de toename van institutioneel geld een enorm positief gegeven.OTC-marktconcurrentie voor institutionele beleggers en walvissen wordt warm

Hoewel het gevoel van particuliere beleggers is gedaald, zijn venture capitalists, zoals de walvissen, nog steeds enthousiast over investeringen in de sector via OTC-platforms. Het scenario werd herhaald door een rapport van Morgan Stanley dat eind vorig jaar werd vrijgegeven. Het onderstreept de stijgende vraag naar crypto OTC-desks. En nu zijn grote beurzen zoals Binance en Bittrex op zoek om deze demografische groep met een hoge waarde te lokken. Binance heeft onlangs de lancering aangekondigd van zijn OTC-service, die een clientèle zal helpen die handelt in transacties van meer dan 20 BTC. Deals worden afgerond met behulp van de accounts van de exchange en volgens het communiqué kunnen klanten bijna onmiddellijk in grote hoeveelheden digitale assets handelen.

Ze kunnen ook transacties uitvoeren in meer dan 80 grote cryptocurrencies. Directe afwikkeling en verbeterde privacy worden aangeprezen als belangrijkste kenmerken. Het product is ingesteld op de OTC-suite van Circle. Het bedrijf wordt beschouwd als een van de marktleiders in het OTC-segment. Circle rapporteerde een crypto-activahandelvolume van ongeveer $ 24 miljard, dat vorig jaar werd bereikt binnen 12 maanden. Het bureau heeft blijkbaar meer dan 10.000 OTC-transacties afgehandeld in 2018. Momenteel wordt benadrukt dat het maandelijkse handelsvolume meer dan $ 2 miljard bedraagt. De klanten zijn naar verluidt miners, projectontwikkelaars, exchanges en oprichters. Terwijl de concurrentie in het crypto-OTC-segment opwarmt, heeft Wirex een serieus offensief voor de servicecampagne opgestart, waardoor zijn klanten, groot en klein, toegang krijgen tot deze premiumfunctie. Volgens de aankondiging zullen alle Wirex-gebruikers kunnen genieten van OTC-markttarieven. Financiering kan worden gedaan via creditcard of door gebruik te maken van digitale valuta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *