ROTHSCHILDS VS CRYPTO

ROTHSCHILDS VS CRYPTO

De crypto markt is sinds het tweede kwartaal van dit jaar serieus in beweging en verder getroffen door de hachelijke situatie met de SEC en de ETF, omdat de meeste crypto beleggers wachten op SEC’s beslissing over cryptocurrencies.

Hoewel de crypto markt niet op zijn best is geweest, hebben veel bekende investeerders ervoor gekozen om zich bij de crypto trein aan te sluiten, wetende dat de cryptocurrency wereld geen oplichterij is, omdat er veel geld mee te verdienen valt.

We hebben in het begin van het jaar gezien dat opmerkelijke investeerders zoals Rockefellers, Rothschilds & Soros investeren in cryptocurrency. Rothschilds, een bekende familie, die in nauwe relatie staat met topbanken en andere vooraanstaande financiële instellingen, waagde zich voor het eerst in cryptocurrency door Bitcoin-exposure te kopen.

Het is belangrijk om weten dat de rijke familie onlangs haar eigen cryptocurrency handelsmerk heeft ingediend. Het handelsmerk werd ingediend door een van haar leden, Dayla Rothschilds. De handelsgoederen hebben services voor virtuele valuta, diensten voor het uitwisselen en overdragen van het aanbod.

Het handelsmerk zegt:

“Financiële diensten, met name virtuele centrale opslagplaatsen voor virtuele valuta, in de vorm van elektronische overdracht van een virtuele valuta, voor gebruik door leden van een online gemeenschap via een wereldwijd computernetwerk …”

Het is geen verrassing dat deze familie hun eigen crypto-uitwisseling heeft gelanceerd en dat ze meer belangstelling hebben getoond voor het investeren en verkopen van cryptocurrencies.

Andere handelsmerken: Forbes Crypto Market, Fidelity Digital Asset Services en NYSE Bitcoin Index.

We weten dat Forbes een van de grootste financiële tijdschriften ter wereld is en dat ze nu geïnteresseerd zijn in,

“Het verstrekken van online informatie en een website in de cryptocurrencies, bitcoins , altcoins, digitale tokens en de daaraan gerelateerde financiële informatie.”

Forbes heeft gezien hoe cruciaal cryptocurrency voor de wereld is en als gevolg daarvan hebben zij een deel van hun site gewijd aan het aanbieden / verstrekken van essentiële informatie over cryptocurrencies.

Fidelity Digital Asset Services waagde zich reeds aan cryptocurrencies en ze hebben een handelsmerk gekregen. Het handelsmerk zegt: “Financiële adviesdiensten op het gebied van digitale activa- en blockchain diensten.”

NYSE Bitcoin Index Het is belangrijk om te weten dat het handelsmerk werd ingediend door de NYSE Group Inc – wat goed nieuws  vanwege het feit dat deze Groep een directe link heeft met de SEC en andere beleidsmakers.

Er staan veel zaken gepland die zeker bepalend zijn voor de evolutie van het crypto landschap: de SEC-beslissing, Bitcoin ETF, BAKKT,…. En we zouden deze de komende maanden mogen/moeten verwachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *