SWISSBORG

SWISSBORG

Het bankwezen ziet er niet uit zoals het zou moeten in het tijdperk van digitalisering en decentralisatie. Enerzijds kent het ecosysteem van de blockchain een exponentiële groei, maar beschikbare oplossingen voor financieel beheer blijven uiterst beperkt.Het is nog steeds moeilijk voor de financiële sector om de realiteit onder ogen te zien ondanks tekenen van verandering in de verwachtingen van de klant. Er is dringend behoefte aan een gemeenschapsgericht investeringskader.

Of u nu een individu, een DAO (gedecentraliseerde autonome organisatie) of een financieel expert bent, SwissBorg heeft als doel een democratisch, gedecentraliseerd en professioneel ecosysteem te creëren om uw portefeuille met crypto-activa te beheren.In een notendop: een cryptografisch financieel ecosysteem dat de fundamentele waarden van de blockchain respecteert: eerlijkheid, toegankelijkheid, transparantie en vertrouwen.

Bovenal is de gemeenschap het belangrijkste bezit van elke organisatie. Off-chainbedrijven hebben de neiging om monopolistische systemen te creëren die een bevoorrechte minderheid begunstigen. In de loop van de tijd verliezen deze bedrijven hun vonk en zijn ze niet langer in staat nieuwe talenten aan te trekken en innovatief te denken.

Bij SwissBorg creëren we een cyber wealth management-netwerk op basis van de concepten van open protocol en bewijs van meritocratie. Meritocratie en zwermintelligentie vormen de kern van het ecosysteem van SwissBorg en zorgen ervoor dat beleggingsdiensten altijd worden geleverd in overeenstemming met de belangen van de gemeenschap.


MEER WETEN?


TELEGRAM — TWITTER — FACEBOOK — www.swissborg.comGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *